Σχετικά με Εμάς | Η εταιρία

ΝΕΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2018

Η ΦΛΟΓΑ Α.Ε. είναι μια επιχείρηση που προσφέρει ποιοτικές λύσεις σε προκλήσεις στη θέρμανση, τα υδραυλικά και την διαχείριση ενέργειας.

Μέσα από μια μακρόχρονη πορεία που βασίζεται στην άψογη εξυπηρέτηση και τις καλές ανθρώπινες σχέσεις, η ΦΛΟΓΑ συνεχίζει την επιτυχία της στα χρόνια της κρίσης. Παρά τις δυσκολίες που αυξάνονται μέρα με την μέρα, θέλουμε να είμαστε πηγή δύναμης και στήριξης για όλους μας τους συνεργάτες.

Είμαστε περήφανοι που διατηρούμε ισχυρές σχέσεις με αξιόπιστους συνεργάτες σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη, όπως η Steinen, η Suntec, η Afriso και η Instal Projekt. Πάντα ελπίζουμε βέβαια να βρούμε νέες ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο.

Στο εσωτερικό, πιστεύουμε στις ικανότητες ενός μεγάλου δικτύου συνεργατών σε όλη τη χώρα, με απεριόριστη εκτίμηση σε κάθε μέλος του ξεχωριστά, το οποίο θέλουμε να ενισχύσουμε και να επεκτείνουμε.

Με τις δραστηριότητες μας τόσο στη χονδρική όσο και στην λιανική, είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να δώσουμε την καλύτερη λύση σε όλους τους καταναλωτές και επαγγελματίες του χώρου μας.


Ιστορικό

H ΦΛΟΓΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1994 στην Θεσσαλονίκη από τον Γιώργο Μουλαρά, που είναι μέχρι σήμερα ιδιοκτήτης και Γενικός Διευθυντής της εταιρείας.

Η επόμενη φάση στην ιστορία της επιχείρησης ήρθε το 1999 με την μεταφορά σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης που έδωσε τις δυνατότητες για καλύτερη καθημερινή λειτουργία και εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Πρόσφατα άρχισε να κινείται στον χώρο της λιανικής με στόχο να γίνει σημείο αναφοράς στην τοπική αγορά.

Τα μελλοντικά σχέδια αφορούν την επέκταση στο ηλεκτρονικό εμπόριο, με το καινούργιο μας site να είναι το μεγάλο μας βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.


Εγκαταστάσεις

Η ΦΛΟΓΑ Α.Ε. εδρεύει στο 23ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Πολυγύρου σε ιδιόκτητη έκταση 10.000 τ.μ.. Στεγάζεται σε εγκαταστάσεις έκτασης 550 τ.μ. που περιλαμαβάνουν γραφεία και αποθηκευτικούς χώρους σε μικρή απόσταση από την Θεσσαλονίκη, την μεγαλύτερη πόλη της Βόρειας Ελλάδας και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.